Hej alla klubbmedlemmar!
Här kommer lite nyheter som berör oss alla. From 7/3 kommer vi åter att vara på Hotell Svea. Tiden är densamma för lunch - 11.30 och därefter föredrag i någon lokal som finns på hotellet. Detta kommer att innebära en förenkling för oss då vi numera håller till på samma ställe både för lunch och föredrag. 
Nu på torsdag 22/2 är vi kvar på Röken och också den 29/2 då vi har ett kvällsmöte 18.30. Sedan kommer vi att ha lunchmöte på Hotell Svea den 7/3 och den 14/3. Sista mötet i mars den 21/3 är ett klubbmöte som blir kombinerat med årets vinprovning och platsen är hemma hos Caisa med Mats Petri som kvällens vinexpert. Den 28/3 har vi inget möte då vi alla är så upptagna med att flyga runt på kvastar på väg till Blåkulla.(I varje fall vi kvinnor/häxor).
 
Ni har väl koll på våra kommande program som ni läser om på ClubRunner. Vi har en fantastisk programkommitté som levererar spännande och diversifierade program - vecka efter vecka. 
 
Under våren så händer det mycket spännande saker inom Rotary i vårt närområde.
  • 3/4 arrangerar Hammenhögs Rotaryklubb en konsert i Borrby Kyrka med Elise Einarsdotter för att samla in pengar till Ukraina. Återkommer med mer info.
  • Tomelilla Rotaryklubb firar 70-års jubileum och har bjudit in till festligheter den 13/4 på Tomelilla Golfklubb. Kostnad 495kr/person. Om någon är intresserad så anmäler man sig till anki@stallshopen.se och kopia till p.dah@telia.com och betalar in pengarna till BG 336-0732 i samband med anmälan.
  • Den 25/4 kommer vår klubb att ha sitt kvällsmöte på VYN och då kommer Daniel Berlin att berätta lite om sina drömmar och visioner och resan dit. Ffa kommer vi att få äta maten som är höjd till skyarna på alla sätt. 
  • Den 27/4 är det dags för ett nytt jubileum - nämligen Ystad Rotaryklubb som arrangera en vinfestival för att fira detta. Mer info kommer.
  • Den 31/5 är tanken att vi ska stå värd för ett Intercitymöte och tanken är då att vi kommer att arrangera en vårfest och bjuda in medlemmarna från grannklubbarna. Om någon känner sig sugen på att vara med i den festkommittén så prata med Anna Brodelius som är festgeneralska den här gången. 
Sist men inte minst vill jag skicka ut till er något som kom i min mail häromdagen och gjorde mig stolt och glad.... Nämligen den här rubriken:
Gratulerar! Ni tillhör en av de 16 klubbar i distriktet som växt under detta Rotaryår.
Visst får man lov att sträcka på sig lite då ...
 
Nu önskar jag er en trevlig söndagkväll och hoppas att vi ses på torsdag på Röken! Och glöm inte att berätta om Rotary för vänner, bekanta och alla andra ni möter i vardagen. Ju fler vi blir desto roligare har vi. 
Hälsningar
Caisa
President 2023/2024