Publicerad den mar 28, 2019

De medlemmar som aktivt är med i gruppen kring Mångfalds projekten är;

Caisa, Annika, Al, Johan, Richard och jag själv samt från Hammenhögs RK Jan-Erik Månsson plus några till som jag inte har namnen på just nu.

Följande gäller för respektive projekt;

Nova Academy- uppsatserna  ( ca 20 på gång enligt ansvarig lärare) skall skickas över digitalt till mig den 12 april efter källkontroll av lärarna och skolans datasystem.

27 maj kl. 12.30 blir det vernissage med inbjudna gäster, pressen samt prisutdelning till de 2 bästa uppsatserna från Rotary.

Rotary skall se på utställningen den 5 april kl. 10.00 och då utse de 3 bästa utställarna.

Vernissage och prisutdelning skall ske den 9 april kl 13.00 i deras Aula. Inbjudna gäster samt pressen.

Distriktets Storytelling tävling är informerade om dessa projekt och Mia Rolf har bekräftat vår anmälan.

Besked om resultatet och vilka klubbar som får priser blir den 18 maj på Distriktets vår konferens.

Här finns pengar att vinna till klubben.

/ Birger Simonsson